Omsorgscenteret Nordhøj
22. februar 2021

Aktiviteter med beboerne i ugerne 3, 4, 5 og 6

Uge 3

Så har vi været på årets første cykeltur. Det var koldt og blæsende, men der var forår i luften med solskin og fuglekvidder, så det var dejligt alligevel. Vi har været på gåture i sne og slud, og nydt at komme hjem og hygge i afdelingerne, hvor der er blevet bagt, læst historie og spillet spil. Vi glæder os til det bliver varmere, og vi forhåbentligt også kan ses noget mere på tværs, både i huset og med familie og venner.

Beboer der er ude og cykel

Uge 4

Vintervejret har budt på kolde gåture og en enkelt cykeltur til Gershøj - det var lige frisk nok, men dejligt at se vandet. På en af gåturene skulle personalet have løbeskoene på for at følge med - det var et par friske damer, der gik rask til.

Inde i varmen er der blevet spillet bold, klaver og guitar. Der er også blevet læst historier og stegt frikadeller i nogle af afdelingerne. Sidst men ikke mindst er vi spændte på 2. vaccine, som gives på søndag den 31.01.21.

Beboer sidder på sin cykel og kigger ud og Roskildefjorden

To beboere ude og gå tur i skoven

To beboere går tur i skoven og hyggesnakker

Uge 5

Vi har været ude i mosen i det kolde vejr og se på rimfrost, sne og smuk blå himmel. Vi møder mange dejlige hunde på vejen og én fik vi lov at hilse på. Vi har taget billeder, så vi kan vise dem der ikke trodser kulden, de dejlige ting vi ser på vejen. Det giver noget at tale om og vækker glæde og minder. Inde i varmen er der blevet læst historier og lavet frikadeller, så det dufter i hele huset.

To beboere sidder inde i en af lejlighederne og får højtlæsning

Uge 6

Det har været svært at lokke beboerne ud i kulden, men er dog blevet til et par smukke ture alligevel. Vi har hygget indendørs med vores hyggelige vandpejse på Nordhøj 4, historiefortælling og igen i denne uge er der blevet bagt frikadeller på Nordvænget 19, så tænderne løber i vand inden frokost. Nordhøj 4 har spillet banko, og der var særligt én, som var heldig med præmierne. Alle hyggede sig dog alligevel. Fredag startede der et lille træningshold op for Nordhøj 4, så vi kan få rørt os lidt trods kulden. Der blev både pustet og grinet, så det må siges at være en succes, som skal fortsætte. Beboerne sidder i opholdsstuen og får læst historie

Beboerne sidder rundt om bordet og spiller banko

Beboerne står på hver side af gangbar og træner

Beboerne spiller bowling ude på gangen

Husk at se flere billeder på vores interne Dialognet.