Omsorgscenteret Nordhøj
14. april 2021

Aktiviteter med beboerne

Uge 8 0g 9

Vi fik lige et par dejlige forårsdage, men måtte så trække indenfor i varmen igen. Det har stået i hyggens tegn med bagning, spil, sang og højtlæsning. Det er også blevet til nogle kolde, tågede gåture, men det er dejligt at komme ud alligevel. Nu venter vi bare på forår, sol, varme og en masse kram. Det har været en stor lettelse for mange af vores beboere, at de endelig kan se deres børnebørn og oldebørn igen og mærke det liv, de giver.

Beboere træner ved gangbar

Uge 10

Vi har været ude at se foråret spire frem i mosen. Det var virkeligt koldt, men utroligt dejligt at se de smukke erantis pible frem af jorden. Indenfor har alting gået sin vanlige gang med hygge i afdelingerne og bowlingspil på gangen.

Blomsten Erantis i skovbunden Gule bowlingkegler og en blå bowlingkugle

Uge 11

Ugen har budt på gåture i dejligt solskinsvejr. Nogle har været en tur rundt om mosen og andre synes det var rigeligt med en tur rundt om huset. Der har været torsdagshygge med sang, hjemmebagt roulade og kaffe. Træningsholdet er ved at vænne sig til de nye udfordringer ved at komme igang efter en lang periode med uden den mulighed. Der er god tilslutning og vi griner og hygger os, imens vi mærker blodet rulle i de gamle ben.

I afdelingerne bliver der som sædvanligt hygget i en rolig atmosfære.

Beboere med rollator ude og gå tur Beboer og medarbejder rører dej til kage

Uge 12

Vi har afholdt påskefrokost i alle afdelinger. Der er blevet hygget, grinet og spist god mad. Den festlige stemning gav minder fra de unge dage. Der var nogle, som kom i tanke om sangen Døllefjelde musse og kræmmermarkedet på Lolland, som trak mange til. Så måtte vi lige finde den sang frem til mobilen og så blev der sunget. Alt i alt et dejligt afbræk i hverdagen og lidt tyvstart på helligdagene, hvor der ofte er mange besøg af familie og venner.

Det begyndende forårsvejr har budt på gåture, cykelture, en kop kaffe og en sludder i drivhuset. Indendøre blev der lavet frisørsalon og beboerne nød at blive nusset og få sat håret fint.

Pandekager

Beboer får ordnet sit hår

Husk at se flere billeder på vores interne Dialognet.