Omsorgscenteret Nordhøj
14. december 2020

Dejlige oplevelser for de tildelte corona-midler

Så er der kommet nye restriktioner. Vi skal passe på hinanden, særligt vores sårbare ældre. Heldigvis har vi haft en masse dejlige oplevelser for de corona-midler, som vi blev tildelt i sommers.

Vi har holdt Ålegilde i alle afdelingerne til stor fornøjelse. Det var en dejlig frokost med højt humør og mætte maver.

Dansk Toppens Lotte Riisholt har været forbi og synge for os. For dem som ikke kender hende, kan vi fortælle at Jørgen De Mylius har beskrevet hende således : ”hvis Birthe Kjær er Dansk Toppens Dronning, så er Lotte Riisholt Dansk Toppens Kronprinsesse. Og det kan vi godt skrive under på. Lotte Riisholt skabte nærvær og glæde med sin sang. Der blev danset, sunget med og fældet en rørt tåre over minderne fra den tid. Det var en fantastisk formiddag fuld af god energi.

Vi har taget naturen indenfor med juledekorationer i alle afdelinger. De blev lavet af beboerne en hyggelig formiddag med kaffe og kage. Gran og pynt var i store bunker på bordene i Aktiviteten, så dem, der hellere ville kigge på, kunne nyde synet, samt mærke og dufte alt det grønne. Nogle har valgt at få deres juledekoration med ind i lejligheden, men de fleste pynter i fællesstuerne, så alle kan have glæde af dem.

Julen fejres med julefrokost i alle afdelinger. Der var dejlig mad og god julestemning.

Lige inden de sidste restriktioner trådte i værk, nåede vi at have Lars Grand på besøg. Han stod med god afstand, og spillede harmonika og sang julen ind for os på alle afdelinger. Det var dejligt at vi lige nåede det. Til gengæld har vi måttet rykke Bo Young, som skulle have været på besøg den 12. december. Han er Jodle Birgers søn og synger Dansk Top-sange. Ham glæder vi os til at høre, forhåbentligt i januar.

Sidst men ikke mindst har vi været på Gerlev kro i flere små grupper. Der blev spist godt af den lækre mad, snakket om festlige og glade minder fra kroen, samt andre dejlige minder og der blev fortalt gode historier. Der blev hygget og grinet, så det var en sand fryd. Vi har også nydt deres fine juleudstilling – der er julepynt overalt. Mæt af indtryk og god mad var der træthed på vej hjem i bussen, men alle var glade og tilfredse.

Husk at gå ind på vores interne Dialognet og se flere billeder – her vil man kunne se sine kære.

Medarbejder danser med beboer i kørestol

Juledekoration med lys, gran og juleting

Lars Grand spiller harmonika for beboerne

Beboerne sidder og lytter til Lars Grand der spiller harmonika

Bord pyntet med blå dug og hvide tallerkner